3voor12 Rotterdam

Order of the Emperor released nieuw album op 1 maart in Baroeg en komt met eerste videoclip 'Highway

Gespeeld op Baroeg Open Air, Scumbash, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Grote Prijs van Rotterdam winnaar categorie bands & Beste Album van Rotterdam 2016

Order of the Emperor komt met een nieuw, tweede album genaamd Faster Into Flames. Op 1 maart is de releaseparty in Baroeg met Picture en Harbour of Souls. Op 1 februari is de videoclip genaamd 'Highway' uitgebracht. Daarmee lijkt de band te zeggen dat het muziek is die je goed op de snelweg kan beluisteren.

De band heeft de Grote Prijs van Rotterdam gewonnen. Het debuutalbum Behold is het Beste Album van Rotterdam geworden (lees hier het interview). Bij Bevrijdingsfestival Zuid-Holland is het publiek luchtgitaar aan het spelen, staan mensen te rocken en te dansen. 'Na afloop scandeert het publiek om meer' aldus het verslag van het Bevrijdingsfestival.

In de tussentijd is er het een en ander gebeurd. De bassist is veranderd. Bart van Garderen van Whooom speelt nu in de band.

Tweede album Faster Into Flames is opgenomen in de Yellow Tape studio door Peter Snakeskin. De layout voor het album is gedaan door Richard de Ruijter.  De videoclip voor 'Highway is gemaakt door Sarinavisual.

Facebook / Instagram / Twitter / Spotify / Youtube

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12