3voor12 Groningen

Profiel: CYNN

Sprankelende onewomanshow tijdens 15 jarig bestaan 3voor12groningen

Op 28 september viert de lokale afdeling van 3voor12 in Groningen zijn 15e levensjaar in Vera. Om deze feestelijke gebeurtenis nog uitbundiger te maken, zullen enkele lokale artiesten op de bühne verschijnen. CYNN is de tweede act van de avond en de eerste muzikale act in de kelderbar.

 Net als Cashmyra heeft CYNN een goed jaar achter de rug. Zo speelde ze als winnares van De Strijd Om Stukafest een mooie show op het studentenfestival en stond ze ook op andere plekken in Noord-Nederland op de planken. En terecht, want hoewel ze als one-woman-act op het podium staat, geeft ze het publiek een totaalbeleving. CYNN weet met een elektrisch drumstel, een loopstation en een scala aan effecten op haar gitaar, te klinken als een band. Een mooie combinatie van kleine, breekbare composities en krachtige, soms overspoelende stukken.  Ze zal met haar indringende popmuziek als tweede act van de avond de kelderbar officieel openen.

 Kaarten voor het 15 jarige jubileum van 3voor12 Groningen zijn te verkrijgen via Vera. Andere artiesten deze avond zijn: Cashmyra, Avery Plains, Mark Roggebrood en The Desmonds.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12