3voor12 Noord-Holland

CTRL_ALT_DEL: Vrijdagavond 12 april resetten bij de Bakkerij in Castricum

'Crtl+Alt+Del is a change of plans.’

Druk vrijdagavond de bekende toetsencombinatie in op je toetsenbord, laat je plannen voor wat ze zijn en haast je naar de Bakkerij waar drie bandjes je helpen om te resetten voor het weekend.

Nog maar een week geleden stonden de mannen van Banji voor het eerst op het podium als nieuwe band. Nadat het project in 2018 ontstond hebben ze een jaar lang gefocust op het maken van nieuw materiaal en nu zijn ze klaar om dat aan Nederland te laten horen!

GUYY (uitspreken met een ‘ie’ op z’n frans en de G van Guinness) is een vijf-koppige band ontstaan uit liefde voor eighties sounds, disco-vibes en grove hiphop beats. GUYY is niet bang om af en toe fout uit de hoek te komen met intens groovy en catchy hooks om je vervolgens keihard voor je bek te slaan met goor synthesizer geweld en vieze beats.

De surrealistische liedjes van Catwise hebben een humoristisch randje en gaan over fictieve bizarre personen woonachtig in het brein van Thom. Benjamin, Flix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, melodieuze baspartijen en harde gitaarriffs komen samen en creëren een 'in your face' effect. Invloeden van Radiohead, Smashing Pumpkins en Weezer zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief, indie, punk en wordt door het publiek omschreven als ‘90’s’. Met een beukende drummer, luide gitaren en een leidende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12