steun 3voor12
3voor12 Eindhoven

Gramma kondigt een revolutie aan met nieuwe single

Band brengt single en aankomende EP uit bij het Amerikaanse label Burger Records

Voor de oplettende fan is het niet onopgemerkt gebleven dat Lookapony van naam is veranderd. De Eindhovense groep vindt het tijd voor verandering en gaat er met het nieuwe werk feller op. Met de single ‘Revolution’ laat Gramma meteen zien wat ze bedoelen. De bekende poppy garage sound maakt plaats voor een harder punkgeluid, wat ook al meer naar voren kwam in Lookapony’s plaat ‘Ha-Satan’. Een combinatie tussen Audacity, together PANGEA en Mclusky, maar dan uit Eindje Gramma.

Met ‘Revolution’ vertelt zanger Jasper Grave ongepolijst hoe het met de wereld voorstaat. Alles draait om geld en mensen gaan dood ter wille van macht. De aloude punkgedachte in het nieuwe jasje van de band. In de clip presenteert Grave het nieuws waar hij laat zien dat de wereld fucked is. Een duidelijke boodschap en sterke single van Gramma.

Tijdens Uit de Riolen van Eindhoven speelde Gramma een van hun eerste shows onder de nieuwe naam. Tevens was dit de laatste show van drummer Jeroen Cremers. Drummer Myron Berger, bekend van Tamarin Desert, zal zijn plaats innemen. Wanneer de band zijn EP bij Burger Records releaset, waar o.a. ook Mozes and the Firstborn bij zitten, is nog onbekend.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven