3voor12 Groningen

Groninger acts in selectie Popronde 2018

HoppaH, Katie Koss en Santa Fe gekozen uit meer dan 1000 inschrijvingen

De Popronde heeft vandaag haar volledige selectie voor de editie van 2018 bekendgemaakt. Uit meer dan 1000  inschrijvingen zijn 148 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 13 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Zij werden geselecteerd door een commissie bestaande uit circa 140 muziekprofessionals.

Lokale scene goed vertegenwoordigd

Ook Groningen is dit jaar weer vertegenwoordigd in de selectie. HoppaH, Katie Koss, Santa Fé en ex-Groningers Karel en Launchable Socks zijn uit een gigantisch aantal aanmeldingen geselecteerd om mee te touren, en de rest van het land te veroveren dit najaar.

Een mooie Groninger delegatie dus in het totale overzicht van bands en artiesten die zijn geselecteerd voor Popronde 2018. 

Popronde Groningen 4 oktober 2018

Op 4 oktober strijkt de Popronde neer in het centrum van Groningen. De line-up wordt pas 5 weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt, maar duidelijk is dat ook dit jaar weer de meest talentvolle acts naar Groningen komen, en zo in de voetsporen treden van Kensington, Dotan, De Staat, Blaudzun, Lucas Hamming, Sue the Night, Haevn, Rondé en Jeangu Macrooy die in het verleden Popronde speelden, voor ze doorbraken bij het grote publiek.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12