Best Kept Secret komt met regeling voor Ticketswappers

Kaarten op naam, dus kom je er wel in?

Het is bij festivals heel gebruikelijk dat veel kaartjes voor aanvang van eigenaar verwisselen. Maar bij Best Kept Secret worden dit jaar kaartjes op naam verkocht? Hoe moet dat nu met het kaartje dat je via bijvoorbeeld Ticketswap gekocht hebt en waar een andere naam op staat? De organisatie van het festival kreeg er veel vragen over en heeft nu besloten een speciale regeling te treffen voor Ticketswappers. 

Best Kept Secret verklaart: ‘Mocht je de afgelopen tijd een (geldig) ticket gekocht hebben via Ticketswap, maar staat ie niet op jouw naam, dan laten we je uiteraard niet in de kou staan. We hebben bij de ingang van het festival een aparte servicebalie en kunnen jullie op basis van een lijst die we van Ticketswap hebben ontvangen identificeren en –indien je in het bezit bent van een geldig ticket- gewoon naar binnen laten.’

Daarnaast is het mogelijk de naam op het ticket te wijzigen. Dat kost wel geld en een paar dagen tijd. ‘Eventim heeft namelijk de tijd nodig om de naamswijziging goed uit te voeren: er moet contact worden opgenomen met de oorspronkelijke ticketeigenaar en de nieuwe eigenaar, het oude ticket moet ongeldig worden gemaakt en het nieuwe ticket met de nieuwe naam moet worden uitgestuurd.’ Wijzigingen kunnen uiterlijk 13 juni om 23:59 aangevraagd worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12