Kijk nu de show van Ronnie Flex op Pinkpop terug

Inclusief die cover van Bløf!

De fans, de onbekenden, en ja, ook de haters: Ronnie Flex omarmt ze allemaal. Afgelopen zondag speelde hij op Pinkpop een van zijn beste shows ooit én een van de leukste shows van het festival. Nu kun je de show op je gemak terugkijken – maar schrik niet als je ineens zin krijgt om uit je stoel te springen om een dansje te doen.

Ronnie Flex is misschien wel de grootste Nederlandse popster van het moment, en zijn liveshow is de afgelopen jaren met zijn succes meegegroeid. De veelkoppige Deuxperience Band geeft zijn liedjes een hele nieuwe dimensie. Er zijn maar weinig hiphopacts die zo’n sterke band achter zich hebben, en Ronnie zelf is de supersympathieke ster van de show. Zelfs de mensen die een hekel aan hem hebben – en die zijn er zeker! – weet hij in te pakken met een topcover van nota bene Bløf. ‘Omarm me,’ zingt Ronnie, en dat doen we maar al te graag.

Lees ook de recensie van de show. Alle concertopnames van Pinkpop vind je hier, met ook de shows van The Offspring, Snow Patrol, Di-Rect en meer.

Nóg meer Pinkpop? Je vindt alles op een rijtje in ons #pinkpop-dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12