Giel Beelen laat stripper los op withete Tim Knol

Tim Knol pikt de smakeloze actie niet

De blote kont van een streaker voor het gezicht van Maan staat nog kraakhelder op ons netvlies gebrand, maar nu kunnen we daar een nieuw smakeloos beeld aan toevoegen. Donderdagochtend was Tim Knol te gast bij Giel Beelen bij Radio Veronica, waar Beelen dat incident nog even oprakelde. ‘Ik had getwijfeld of ik je zou uitnodigen,’ zegt de dj, ‘ik was echt boos op je vanwege die tweet van je over Maan bij Radio 538.’ Vanaf daar gaat het bergafwaarts. Tim verdedigt zijn tweet en zegt dat als hij daar had gestaan, hij was weggelopen. ‘Staat dat meissie een mooi liedje te spelen, staat er een gast met een blote lul voor je. Belachelijk.’

Het wordt snel duidelijk dat Beelen zijn gast enkel heeft uitgenodigd om live op de radio de aanval te openen en Tim grinnikend aan te spreken op de ‘fout in beoordeling’ van de Maan-situatie. Volgens hem was het incident slechts een grap tussen de dj van Radio 538 en Maan. Vlak voor Knol begint aan zijn cover van Neil Youngs ‘Heart of Gold’ zegt hij nog ‘Ik was even bang dat je een stripper zou inhuren.’ Schot in de roos. Na het intro fluistert Beelen in de microfoon dat er zo daadwerkelijk een stripper binnenkomt.

Nog geen twee minuten later is Tim weg, op de voet gevolgd door Giel. ‘Ik ben te oud voor deze ongein, hier heb ik toch helemaal geen zin in. Je zet me voor lul,’ zegt Knol in de entree van het gebouw. De deur wordt dichtgehouden, hij kan niet naar buiten. Hij loopt naar boven om de rest van de band op te halen, waarna Giel Beelen zogenaamd verbijsterd zegt ‘Gaan jullie nu echt? Spelen jullie het liedje niet even verder? Wat een motherfuckers.’ Beelen durft nog te roepen dat hij het 'jammer van de muziek' vindt, alsof het niet al lang duidelijk is dat hij Tim om alles behalve zijn muziek heeft uitgenodigd. Tim Knol hoeven we nu naast Radio 538 ook niet meer te verwachten bij Radio Veronica. En terecht.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12