3voor12 Gelderland

Nieuwe editie 3voor12 Lokaal Online Festival zondag 21 juni

Met Apeldoornse stoner/post-punk band dr. FUTZ

Zondag 21 juni is de derde editie van het 3voor12 Lokaal Online Festival. De redacties van 3voor12 Lokaal (lokale/regionale redacties van 3voor12) dragen ook voor deze editie elk één act voor. De Gelderse bijdrage is de Apeldoornse stoner/post-punk band dr. FUTZ, met een sessie die opgenomen is door het online platform FREQUENZY.

Dr. FUTZ bracht in maart van dit jaar hun debuut-ep Kickin’ the Can uit, een plaat met met 5 nummers. De band bestaat uit Clemens de Vries (gitaar), Robin van Westerlaak (zang, bas) en Wessel van Maanen (drums). De jongens spelen al zo’n 7 jaar samen, maar altijd in andere formaties. De ingrediënten van ieder zijn eigen invloeden (denk aan Mission of Burma, Kyuss en Ty Segall) komen samen in deze band, met teksten over persoonlijke struggles, ervaringen en thema’s uit de populaire cultuur.

3voor12 Lokaal Online Festival begint zondag 21 juni vanaf 19:00 uur. Afhankelijk van de aanmeldingen gaan we door tot een uur of 22:00 uur. Je kunt meekijken via YouTube, gratis en voor niets. Check hier het Facebook event en blijf op de hoogte.

Derde editie 3voor12 Lokaal Online Festival 21 juni

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12