3voor12 Utrecht

Prestcold Molly op derde editie 3voor12 Lokaal Online Festival

Alternatief rock kwartet is op zondag 21 juni te zien op YouTube en Twitch

Als redacties van 3voor12 Lokaal willen we niet volledig festivalloos deze tijd door. Daarom organiseren we op zondag 21 juni de derde editie van Het 3voor12 Lokaal Online Festival. Per regio wordt één act gevraagd om 10 minuten aan muziek te laten horen. De acts nemen die muziek van tevoren live op in hun huiskamer, of een andere corona-proof locatie, en wij zenden alle opnames zondagavond uit.

De provincie Utrecht wordt vertegenwoordigd door Prestcold Molly. Het alternatieve rockkwartet met een prominente rol voor de heerlijke schuurstem van Seb Dokman (Paceshifters) wisselt beukende 90's songs af met dromerige, dynamische intermezzo's. Samen zorgen ze voor een muur aan geluid en een vol adrenaline gepompte live-ervaring. Het viertal haalt zijn inspiratie uit bands als Dinosaur Jr. en Smashing Pumpkins. De bandleden hebben hun sporen al verdiend in bands als Paceshifters, Magnetic Spacemen, Mozes and the Firstborn en PAUW. Prestcold Molly is geselecteerd voor de Popronde 2020.

De redacties van 3voor12 Lokaal zijn eerder ook al Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait begonnen, waarbij redacties drie nummers aandragen en je om de twee weken rond de veertig nieuwe artiesten van eigen bodem kunt ontdekken. Lees hier meer over 3voor12 Lokaal Draait.

Het 3voor12 Lokaal Online Festival begint zondag 21 juni om 19.00 uur, je ziet de eerste act om 19.30 uur. We gaan door tot ca. 22.30 uur. Je kunt live meekijken via YouTube en Twitch. Mee chatten kan via Google Hangouts. Houd voor meer informatie ons Facebook-evenement in de gaten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12