3voor12 Eindhoven

Odet Rosenkrantz nieuwe eindcoördinator 3voor12/Eindhoven

2020 begint met nieuwe frontvrouw

3voor12/Eindhoven presenteert met trots haar nieuwe eindcoördinator: Odet Rosenkrantz. Ze neemt het roer over van Cas Zeegers, die na twee jaar het stokje als eindcoördinator van de Eindhovense tak van 3voor12 doorgeeft.

Dat Odet van muziek houdt staat buiten kijf: als productiemedewerker en stage manager is ze bij grote evenementen betrokken zoals Jera On Air, Dynamo Metal Fest en zelfs André Rieu. Daarnaast zullen velen haar kennen van haar werk bij Dynamo. Odet studeert journalistiek op de Fontys Hogeschool Tilburg met een bijzondere interesse voor data science. Iets wat ze ook graag wil exploreren bij 3voor12/Eindhoven.

Als eindcoördinator is Odet het centrale aanspreekpunt en stuurt het team van schrijvers en fotografen aan. Als kopvrouw van de kernredactie bepaalt ze de redactionele koers, bewaakt ze de kwaliteit van de inhoud en zal ze andere activiteiten initiëren.

Het 3voor12/Eindhoven-team is zeer verheugd met de nieuwe aanwinst en wenst Odet veel succes en plezier als eindcoördinator!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12