steun 3voor12
3voor12 Zeeland

Leafs steekt aan met enthousiasme en positiviteit

Misschien wel de meest belovende Nederlandse rapper van 2019

Het is vrijdagavond, uitgaansavond. Vanavond verzamelen de jongeren van Bergen op Zoom en omstreken zich in poppodium Gebouw-T. De avond is opgebouwd uit zo’n zeven verschillende muziekacts, met rapper Leafs als hoofdprogramma.

Klokslag 11 uur komt Leafs met een sneltreinvaart het podium op gerend. Direct wordt zijn – tot nu toe – grootste hit ‘Mamacita’ ingezet. Dit is echter maar van korte duur, want de rapper spreekt het publiek toe om te laten weten dat hij ontzettend veel zin heeft in deze avond. Dat klinkt als een goed begin.

Leafs pakt de set verder op met ‘One in a Million’ en ‘Ride or Die’. Het publiek hangt aan zijn lippen. De mobieltjes gaan de lucht in, er wordt luidkeels door alle - ruim tweehonderd - bezoekers meegezongen. Je ziet dat hij plezier heeft in het optreden, zijn enthousiasme is enorm aanstekelijk. De energie spat van het podium af, en Leafs krijgt de fans met gemak mee. Na een half uur vol gas, gaat ook nog eens de trukendoos open. ‘Ally de Aap’, een groot mascottepak, wordt het podium opgetrokken voor een dansje. Om het cirkeltje weer rond te maken, brengt de rapper ‘Mamacita’ nog een keertje. Bij de laatste woorden springt hij het publiek in, waarna het optreden dan echt is afgelopen.

De outfit is strak gestyled en de beats zijn catchy. De teksten zitten vol positiviteit en blijven makkelijk hangen. De interactie met het publiek is perfect afgestemd. Het optreden van Leafs is over het algeheel een erg aangename verrassing. Het is simpelweg een gelikte avond. Met nog maar zeventien jaar oud, kunnen wij nog wel eens heel veel van deze jongen gaan horen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland