3voor12 Rotterdam

Duizel in het Park stopt na 10 edities

Een van de leukste kleinschalige festivals met muziek, theater, performance art, poezië en literatuur

Duizel in het Park stopt na 10 edities. Het is van een buurtfestival uitgegroeid tot een stadsfestival in het Vroesenpark in Rotterdam Noord in het eerste weekend van augustus.

Het is voor organisator Rotown Magic steeds meer een uitdaging om met toenemende financiële risico’s en de druk van vergunningen tot een aansluitende en innovatieve programmering te komen. Na dit jaar het tienjarig jubileum te hebben gevierd, heeft de organisatie besloten om op het hoogtepunt te stoppen.

De organisatie gaat onderzoeken hoe zij naast Boek & Meester en Rotterdam Late Night(waar altijd een Rotterdamse muziekact optreed) een aantal onderdelen van Duizel in het Park op een andere manier verder kan ontwikkelen.

Tijdens de jubileum editie hebbben onder meer The Cosmic Carnival, Figgie, Pitou, Lucky Fonz III, The Visual opgetreden.

Op het festival zijn vele interessante performances geweest. Van een fluitconcert, safari, een dansvoorstelling met een echte auto en een enorme reus waarbij kinderen afval in de reus konden gooien tot een glazen ruit waarop je je uitzicht vanuit je huis hebt kunnen tekenen. Met veel aandacht voor vergroening en de wijk.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12