3voor12 Noord-Holland

Voor de 3e keer uitverkocht: Veerplas Festival

Hét Haarlemse festival met een knusse, gezellige, intieme en lokale sfeer.

Het festivalseizoen is aangebroken en na de aftrap in Haarlem, vorige maand met Bevrijdingspop, vindt aankomende zaterdag het Veerplas Festival plaats. Na twee zonovergoten en uitverkochte edities is het veelzijdige dancefestival aan Haarlems mooie Veerplas terug. Het wederom uitverkochte ééndaagse festival staat in het teken van techno, house, hitjes, 80's/90's/00's, classics en meer. Met headliners Dominik Eulberg, Benny Rodrigues en Jan Oberlaender belooft dit een flink feestje te worden met een dikke line-up.

Naast een muzikale sfeer en heel wat dansgelegenheden, staan er foodtrucks met biologisch eten, een ballenbak & springkussen voor de kids, en een hoop meer om te ontdekken.

Nog even doorgaan na een feestelijke dag? In hét poppodium van Haarlem, Patronaat, is er een officiële Veerplas Festival afterparty! De line-up blijft nog even geheim, maar zeker is dat dat je er diverse partijen van het festival terug gaat vinden.

Kortom, voor iedereen die de zomer wil begroeten op een festival overweeg Veerplas Festival! Voor meer info, de line-up etc. klik op deze link!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12