steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Aanmelden Popsport 2019 van start

Coachingsprogramma voor jonge muzikanten, bands en producers

Vorige week vonden de Popsport Live Sessions plaats: dé afsluiting van Popsport 2018. Hier namen de PopsportNL deelnemers een live recording én videoclip op in de studio van De Basis in Nijmegen en volgden zij diverse workshops. Inmiddels is de inschrijving voor Popsport 2019 gestart. Jonge (12-20 jaar) bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts kunnen zich aanmelden voor Popsport 2019 via www.popsport.nl/aanmelden.

Popsport begint in 2019 weer regionaal: muzikanten starten met het programma in hun eigen provincie. Door middel van verschillende workshops, professionele (band)coaching, recording, ontmoetingen en optredens maken deelnemende muzikanten in een aantal maanden grote stappen als opmaat naar een volgend stadium in hun carrière. Hierbij leren zij ook de muziekindustrie kennen.

Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Het programma van Popsport bestaat onder meer uit:

  • een aantal workshops zoals songwriting, stage performance, management, promotie & boekingen, bandcoaching of artiest 2.0 (t.w.v. €1000,-)
  • een fotoshoot en/of een opname in een studio (t.w.v € 500,-/1000,-)
  • een optreden op de afsluitende Regio Showcase
  • kans op deelname aan het landelijke traject, waar je aan de slag gaat met een personal coach, workshops krijgt en een live recording + videoclip gaat opnemen tijdens de Popsport Live Sessions in De Basis in Nijmegen (t.w.v. tenminste €3000,-)
#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland