steun 3voor12
3voor12 Utrecht

Nieuwe Soenda-editie in Klokgebouw Eindhoven

Op de line-up van Soenda Indoor Eindhoven staan onder meer Speedy J, Dave Clarke, FJAAK en Tommy Four Seven.

Na ruim 10 jaar Soenda festivals in Utrecht is het tijd voor een editie op een nieuwe locatie. Onder meer Speedy J, Dave Clarke en Tommy Four Seven staan op de veelbelovende line-up van de eerste editie van Soenda Indoor Eindhoven. 

Soenda is door de jaren heen een gevestigde naam in het Utrechtse festivallandschap geworden. Het techno-evenement, dat binnen Utrecht veel groei doormaakte, slaat nu een nieuwe weg in door het Klokgebouw in Eindhoven aan te doen. 

In mei 2018 vierde Soenda haar 10-jarig jubileum in Recreatiegebied Ruigenhoek, nu is het tijd voor een nieuwe extra locatie voor het festival. Robin Sandifort van Elevation Events: “Na enkele jaren Soenda in Utrecht te hebben georganiseerd merkten we al dat onze bezoekers vanuit het hele land komen.” De organisatie van het festival  ziet de komst van mensen uit veel verschillende hoeken van het land als een goede reden om Brabant ook een stukje Soenda te geven. Daarom vindt op zaterdag 6 oktober 2018 Soenda Eindhoven plaats, in het Klokgebouw. 

Dit is de eerste keer dat Soenda iets buiten de stad Utrecht organiseert. Met een sterke combinatie van programma en productie wil de organisatie Soenda Indoor Eindhoven net als de edities in Utrecht tot een succes maken. De line-up bestaat naast grote artiesten als Speedy J, Dave Clarke, FJAAK en Tommy Four Seven ook uit lokaal talent. Sandifort: "De mannen van Moving Thoughts, waarvan een track werd gebruikt voor de laatste Soenda Indoor Festival-editie, staan nu als locals op Soenda Eindhoven.” Lichtshows in combinatie met visuals  vormen het evenement tot een geheel. 

Gelukkig gaat de nieuwe editie van het festival niet ten koste van de edities in Utrecht. Dit blijven er gewoon drie per jaar: Soenda Festival in mei, Soenda Indoor Festival in februari en Soenda Indoor in november. Het kan dat het festival de komende jaren meer steden zal aandoen, maar voor nu zijn dit slechts gedachtespinsels. Wél is er de insteek om van Soenda Indoor Eindhoven een jaarlijkse traditie te maken. 

Te zien: Soenda Indoor Eindhoven, zaterdag 6 oktober 2018 @ Klokgebouw, Eindhoven.
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht