3voor12 Friesland

Video Primeur: Esther de Jong

Haas

Vandaag gaat via 3VOOR12/Friesland de nieuwste video van  Esther de Jong in première. Haas is de tweede single van de dagboekmuzikante en is uitgebracht bij Excelsior Recordings, waar zij begin van dit jaar een contract tekende. 

Voor het maken en bedenken van de inhoud van de video schakelt Esther haar broer Gerben in. In het kader van het video-project Sa Fier Fan Hûs van Friesland Pop, worden de beelden grotendeels geschoten in hun geboortestad Dokkum.

"Haas is een nummer over zoeken en niet vinden", aldus de zangeres. Meer dan dat wil ze er eigenlijk niet over kwijt. "Iedereen mag de video op eigen manier interpreteren en er een eigen verhaal bij maken. Op zich spreekt 'ie voor zich en ik kleur het liever niet voor mensen in."

---------

Wil je Esther de komende periode zien optreden, dan kun je aanstaande zondagmiddag 21 april naar haar luisteren tijdens Russessies in Café de Rus in Leeuwarden.

Ze is eveneens op pad langs huiskamers in Nederland met haar muziekvriend Tolls voor een serie huiskamerconcerten. Het eerstvolgende optreden is lekker dichtbij, namelijk Theater Café Hopper in Drachten op zondag 28 april.

En dan nog een mooi nieuwtje: Esther mag voor drie shows de support verzorgen van WOLKEN. Dit is een nieuw project van electro-songwriter Rita Zipora en dichter en muzikant Robin Block. Dit zijn de data en locaties:

  • Donderdag 2 mei: Melkweg, Amsterdam
  • Vrijdag 31 mei: Gebr. Nobel, Leiden
  • Woensdag 12 juni: Paradox, Tilburg

Maar voor nu... Geniet van Haas.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12