3voor12 Den Haag

TodaysArt maakt 20 nieuwe namen bekend

Rone, Oneohtrix Point Never, Apparat en meer op Haags kunstfestival

TodaysArt heeft vandaag twintig nieuwe namen bekendgemaakt voor zijn aankomende festivaleditie. En het zijn niet de minste namen die hun opwachting zullen maken op het Haagse evenement: onder andere Shed, Caterina Barbieri, DJ Lag, Kuniyuki, Apparat en Lanark Artefax verzorgen in september DJ-sets of live optredens op het kunst- en technologiefestival in hartje Den Haag.

De in New York gevestigde artiest Oneohtrix Point Never voert op TodaysArt zijn gloednieuwe live show ‘MYRIAD’ op. De show gaat over de mijmeringen van een kunstmatige intelligentie die terugkijkt op de stommiteiten van de mensheid. Het is de eerste show die de muzikant, componist en producer met een volledige live band opvoert.

Ook de experimentele techno van producer en componist Rone zal het festivalpubliek op een flinke trip nemen. Het icoon uit Parijs is in ongeveer tien jaar uitgegroeid tot een van de grootste namen in de Franse scene.

Fake news
De volledige line-up is op de festivalwebsite te vinden, die vandaag de lucht in is gegaan. Die website is overigens perfect voor hen die met weemoed terugdenken aan de tijden der Cambridge Analytica. Fake news en festivalnieuws werpen zich keihard in je bakkes en elke klik wordt hardhandig gevolgd en openlijk gelinkt aan je IP-adres.

'We zijn er stellig van overtuigd dat privacy onbelangrijk voor je is. Als dat niet het geval was, had je waarschijnlijk geen Facebook-, Twitter-, of LinkedIn account', leest de privacy-disclaimer. Tja, touché.

TodaysArt vindt plaats van 21 tot 23 september in het centrum van Den Haag. De line-up zal de komende weken verder worden uitgebreid met installaties, discussiepanels en meer A/V-shows en DJ's.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12