3voor12 Utrecht

Inschrijving Kei van Amersfoort geopend

Amersfoortse bandwedstrijd keert weer terug

Bands en hiphop-acts in Amersfoort kunnen weer gaan strijden om de titel ‘Kei van Amersfoort’. De inschrijving voor de bandwedstrijd is geopend en inschrijven is mogelijk tot en met 19 april.

De voorrondes in de categorie pop worden gehouden op 3, 12 en 17 mei. In de hiphop-categorie zijn die op 10 en 11 mei. De finales in FLUOR zijn voor bands op 15 juni en voor de hiphop-acts op 28 juni.

De laatste editie van de bandcompetitie was in 2016. “Er is zoveel talent in de stad dat een podium verdient. Als poppodium hebben we lokaal de verantwoordelijkheid om deze talenten te spotten en een podium te bieden. Ook geven we de artiesten zo de kans om zich te presenteren aan een publiek én professionals,” aldus Tim van Veenschoten van FLUOR.

Winnaars uit het verleden zijn onder andere Project Bongo, Aaumffie en DIRT-A-GOGO. De laatste keer dat de Amersfoortse bandwedstrijd werd georganiseerd, sleepte de band Nowhere Near de prijs in de wacht. Dit jaar krijgen de winnaars naast de titel ‘kei van Amersfoort’ een prijzenpakket met studiotijd en een aantal optredens.

Inschrijven kan tot en met 19 april via het inschrijfformulier op keivanamersfoort.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12