Nieuwe namen bekend voor Song van het Jaar Festival 2019

o.a. Indian Askin, Leafs en Personal Trainer naar TivoliVredenburg

Niet alleen bekronen we op ons Song van het Jaar festival één nummer – gekozen door jullie! – met de titel Song van het Jaar 2019, maar ook kun je je kriskras door TivoliVredenburg begeven voor een schare aan toffe acts. Met nog een kleine twee weken te gaan raakt de line-up voller en voller: al eerder zijn bands als indiesensatie Sports Team en postpunkers The Murder Capital aangekondigd, maar ook een boel Nederlanders, waaronder Mozes And The Firstborn, Eefje de Visser en Meetsysteem. Vandaag komt er nog een vrachtlading aan Nederlandse namen uit: ook Indian Askin, Leafs, Personal Trainer, Áslaug, Real Derek en la loye zijn nu bevestigd voor 6 december.

Tijdens het festival tellen we in een 9 uur durende radiouitzending op 3FM af naar dé Song van het Jaar 2019. Ook wordt die avond de 3voor12 Award uitgereikt, de prijs voor het beste Nederlandse album van het jaar. Tijdens het Song van het Jaar Festival zie je verder in drie zalen optredens van Nederlandse én internationale acts die stuk voor stuk indruk hebben gemaakt in het afgelopen jaar.

De voorlopige line-up ziet er zo uit:
Tot nu toe zijn bevestigd: Eefje de Visser, Sports Team, EUT, The Murder Capital, Mozes and the Firstborn, Georgia, Goldband, Ares, WIES, Rina Mushonga, Sor, Meetsysteem, LO-FI LE-VI, Indian Askin, Leafs, Personal Trainer, Áslaug, Real Derek en la loye

Tickets
Kaarten voor het 3voor12 Song van het jaar festival (reguliere tickets à 7 euro per stuk, groepstickets 3 voor 12 euro) zijn te bestellen via TivoliVredenburg.

Song van het jaar festival 2019
Vrijdag 6 december 2019
TivoliVredenburg, Utrecht
Deuren open: 15.00 uur
Aanvang: 16.00 uur (ovb)
Einde 00.00 uur
Daarna afterparty (inclusief)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12