steun 3voor12
3voor12 Friesland

Stadskas keert terug tijdens Explore The North 2019

Eerste tickets van het winterfestival vliegen de deur uit

Een van de ontdekkingen van 2018 was de Stadskas, een pop-up 'hangplek' die tevens dienst deed als epicentrum van Explore The North. Die Stadskas komt terug! De Stadskas vormt het bloeiende middelpunt gedurende een lange periode in november waarin Explore the North samen met vele partners programma presenteert. De blikvanger is een uitmuntende locatie voor Explore the North om partnerprogramma’s te ontvangen en eigen producties te presenteren. Afgelopen jaar werden bezoekers verrast met onder andere een storytellingavond, silent disco, Leeuwarden-Fryslân 2018’s Fuck Up Nights, programma van de Stadsoase en nog veel meer. De exacte periode waarin de Stasdkas plaatsneemt in hartje Leeuwarden wordt later bekendgemaakt.

Daarnaast is het winterfestival inmiddels gestart met de kaartverkoop. Afgelopen vrijdag gingen de Allervroegste Vogels tickets, met fikse korting, in de verkoop.

Explore The North vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 november en eind deze maand maakt de organisatie de eerste namen bekend!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland