Song18: Bizzeys favoriete Song van het Jaar is er eentje van... hemzelf

Rapper/dj/producer/hitkanon kiest zijn favoriete track van 2018

De stembussen zijn nu officieel geopend, dus je mag je hoofd erover gaan breken: welk liedje vond jij het állerbeste/-mooiste/-belangrijkste/-meest onontkoombare van 2018? Kortom: wat is volgens jou dé Song van het Jaar? Om die onmogelijke keuze ietsje makkelijker te maken, vraagt Eva elke avond in 3voor12 Radio een artiest om stemadvies. Dinsdagavond was de beurt aan hitkanon Bizzey.

'Challas', 'Traag', 'Ja!', 'Culo': met zoveel hits op zak moet het aardig lekker gaan met Leo Roelandschap, beter bekend als Bizzey. En dan kreeg hij dinsdagavond ook nog eens goed nieuws toen Eva hem belde: zowel 'Ja!' als 'Culo' staan op de stemlijst voor de Song van het Jaar (net als 'Op Me Monnie' van Famke Louise, waar hij aan mee schreef). Natuurlijk deed hij dus even een stemoproepje, maar hij vertelde ook waar hij zelf op gaat stemmen. En dat wordt een track van zijn favoriete artiest: Bizzey, natuurlijk.

Luister het interview hier terug.

Breng hier je stem uit op de Song van het Jaar 2018, en kom of luister naar de live uitreiking op 7 december in TivoliVredenburg! 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12