3voor12 Breda

Nieuwe single en video Windup Space: 'Breathing Underwater'

Als aanloop naar album 'Shelter' op 22 maart

De Oosterhoutse alternatieve rock band Windup Space heeft vandaag de nieuwe single en videoclip uitgebracht voor ‘Breathing Underwater’. Het nummer is de eerste release van het aanstaande album ‘Shelter’, dat de band op 22 maart in Mezz presenteert.

De drie, Menno, Steven en Jesse, hebben de song kort na het opnemen van de vorige EP geschreven en maakt daarmee al best een tijd deel uit van hun live repertoire. Waarschijnlijk heb je ‘Breathing Underwater’ al eens tijdens een show van Windup Space gehoord. Volgens de band geeft een goede preview van het album 'Shelter'. 

Over de videoclip zegt Windup Space: “Voorheen hebben we altijd videoclips gemaakt waar we letterlijk muziek aan het maken waren. Dit keer wilden we eens uit onze comfortzone treden en iets nieuws proberen. Het resultaat is dan ook een clip waar we zonder onze instrumenten in voorkomen en proberen we het gevoel van de song zo goed mogelijk uit te beelden.”

Check de clip hiernaast en/of ga naar het optreden in Mezz op 22 maart met de experimentele folky hiphop van violiste ODILE in het voorprogramma.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12