3voor12 Gelderland

Dubbel Schuum in Nijmegen deze maand

Nieuwe oogst lokale artiesten & The Road to Roos van Nijmegen

Het Nijmeegse platform Schuum geeft maandelijks een podium aan lokale artiesten in verschillende cafés in de stad. Woensdag 13 november presenteert het platform weer een nieuwe oogst lokale artiesten in NDRGRND: Sovay, Ralf Knoflook en Dunter Flinn. Deur: 20:30 uur, aanvang: 21:15 uur. Entree is gratis.

Wil je dit jaar meedoen met de Roos van Nijmegen en weten hoe je opvalt tussen de andere inschrijvingen en waar je allemaal op moet letten? Deze avond lichtten een oud-deelnemer, oud-jurylid en organisator toe wat de ervaringen en voorwaarden zijn van de competitie, waarop wordt gelet tijdens de voorselectie en hoe je het zo ver mogelijk kan schoppen. Deze editie komt precies op het goede moment: de inschrijvingen van de Roos starten namelijk 9 december. Zorg dat je op 19 november in Trianon bent voor alle tips & tricks.

Schuum ondersteunt de Nijmeegse muziekscene door meer speelplekken te creëren in de stad en meer ontmoeting en kennisdeling tussen muzikanten en professionals te stimuleren. Doel: publiek kennis laten maken met muziek van eigen bodem én muzikanten hulp bieden met professionaliseren in de vorm van maandelijkse muziekavonden en muzikantencafés. Schuum werkt nauw samen met Poppunt Gelderland en Doornroosje.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12