3voor12 Rotterdam

Club Luxor opent met The Kik op 15 augustus

In het nieuwe Luxor Theater. Met de tafels en stoelen op het toneel

Vanaf 15 august opent Club Luxor in het nieuwe Luxor Theater. Met de tafels en stoelen op het toneel kan je bij de opening genieten van The Kik akoestisch (event). De voorstellingen zullen ongeveer 5 kwartier duren en zijn zonder pauze. De voorstellingen zullen twee keer per dag gespeeld worden: om 19:00 uur en 21:30 uur. Voor en na afloop is er de mogelijkheid te borrelen in een van de foyers. De programmering bestaat uit een mix van intieme concerten en grote cabaretiers. Op zondag 30 augustus is het event van het nieuwe woordkunstplatform Tell 'em waarbij de Rotterdamse woordkunst organisaties SpraakuhloosPaginagroots en Woorden Worden Zinnen de handen ineenslaan (met o.a. Winne - Winston Bergwijn en Kay Slice). 

Met Club Luxor kunnen ze twee keer 400 bezoekers per dag ontvangen. Dit is nog steeds fors minder dan de 2.400 gasten die Luxor normaal kan ontvangen (1.500 in het nieuwe en 900 in het oude Luxor Theater) en is nog steeds niet rendabel. 

'Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.' Aldus de tekst van het event. 

Totdat er een verdere versoepeling van overheidsmaatregelen worden aangekondigd zal Club Luxor openblijven. Meer informatie over Club Luxor en de kaartverkoop is te vinden op www.luxortheater.nl/clubluxor .

De komende dagen en weken maakt Luxor via sociale media, e-mail en website meer (grote) namen bekend. 

Guido WeijersYENTL EN DE BOERMichael PilarczykTisjeboy JayEllen ten Damme en Veldhuis & Kemper zullen ook langs komen

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12