3voor12 Leiden

Gebr. De Nobel & Naturalis presenteren: LIVE x LIFE

Gebr. de Nobel en Naturalis bundelen krachten voor een online muzikaal stream evenement

Vanavond wordt er vanuit de LiveScience zaal van Naturalis een live stream uitgezonden. Van 19:00 tot 23:00 uur krijgt de kijker op filmische wijze een blik op de bijzondere collectie van Naturalis onder het genot van elektronische live muziek. Op het programma van de live stream staan maar liefst 4 acts: Amy Root, Analog Kitchen, Egbert Live en Formel.
 
Het evenement draagt de naam ‘Live x Life’. Waarbij de titel verwijst naar de samensmelting van livemuziek (Gebr. de Nobel) en het thema van leven (‘life’) dat bij Naturalis, als centrum voor biodiversiteit, centraal staat. Er is bewust voor deze samenstelling gekozen om kwalitatieve livemuziek aan te bieden die aansluit bij een brede doelgroep. De artiesten willen op deze manier hun support tonen voor de culturele sector die op dit moment als gevolg van het coronavirus financieel onder druk staat. 
 
Ook de deuren van poppodium Gebr. de Nobel en Naturalis Biodiversity Center zijn sinds 13 maart jl. gesloten. Vanwege deze situatie zijn deze Leidse culturele instellingen een samenwerking aangegaan om online in contact te blijven met hun achterban.
 
Het evenement wordt tevens ondersteund door Culthelden, het platform vanuit Leids Cement, om performers en culturele instellingen samen te laten komen en live programma’s te streamen in deze tijd. De stream is gratis te bekijken via het Facebook evenement van de cultuurpartners en de website van culthelden.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12