3voor12 Noord-Holland

Weer drie nieuwe, spannende acts op je RADAR!

5 februari, met deze keer Freez, A Mili en Eva van Manen

Pioniers, ruimdenkers, fanaten en vrijbuiters opgelet, want RADAR heeft weer drie nieuwe artiesten opgespeurd. Het genre? Alles kan en alles mag! Alle media, optredens en oefenruimtes zijn voor je doorzocht, om jou als eerste de nieuwste Nederlandse acts voor te schotelen. In de Melkweg kan je aanstaande dinsdag deze nieuwe vondsten binnen de Nederlandse muziekscene komen bewonderen. Deze maand staan Freez, A Mili en Eva van Manen op het programma.

Door serieuze rap in te vlechten met pakkende melodieën weet Freez hiphop noir te verkleden als catchy pop met een rauw randje. Zijn nummers zitten vol donkere romantiek en verhalen van de straat, die Freez doet samensmelten door zijn bijzonder sterke gevoel voor taal en poëzie. Deze steengoede teksten worden muzikaal ondersteund door zijn band en vertellen zo het verhaal van een jonge rapper die wil uitblinken in de muziek en zo wil groeien in het leven.

A Mili en haar band staan garant voor een explosief optreden. De energie spat ervan af als de Surinaamse zangeres het podium betreedt. A Mili pakt zo het publiek in met haar Nederlandstalige songs, waarin invloeden van pop, hiphop en urban tot een swingend geheel komen. En als ze eenmaal het publiek te pakken heeft, dan laat ze niet meer los. Ze was dan ook de terechte winnaar van de Paul Smits Award; de publieksprijs van de Popronde.

Last but not least is daar Eva van Manen. Deze zangeres, songwriter én producer bracht onlangs in september haar debuutalbum uit, genaamd ‘Politiek & Liefde’. Een hiphop-minded album dat zij zelf heeft gecomponeerd en geproduceerd. Zo neemt ze je mee in haar gedachtes over vrouw zijn in 2018, over politiek en liefde, over zwijgen en trouw zijn en over de hedendaagse samenleving.

Klik hier voor meer informatie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12