3voor12 Eindhoven

Muziekprogramma Dutch Design Week bekend

Naast vernieuwend design ook nieuwe (inter)nationale artiesten tijdens DDW 2018

Dutch Design Week (DDW) vindt dit jaar van 20 tot en met 28 oktober plaats in Eindhoven. Het festival staat bekend als de bakermat van vernieuwing in design, en sinds 2015 wordt er ook aan vernieuwende muziek een grote rol toebedeeld. In de avonduren zullen gedurende de gehele week meer dan 70 vernieuwende artiesten optreden.

Vandaag is het volledige programma bekend en presenteert DDW, Friendly Fire en de Effenaar een divers programma tijdens het DDW Music Festival. Naast de DDW Music Specials: Joost, Khruangbin, My Baby en Jett Rebel, treden er elke avond verscheidene artiesten op door heel Eindhoven. Het Eindhovense ZES, Capcap…cap, Timecop1983, DADA, Sheverine, Ramses3000 en BANGANAGANGBANGERS zullen onder andere worden aangevuld met artiesten als Gengahr, Jess Williamson, Aquaserge, Mavi Phoenix en Karel.

De shows zullen plaatsvinden op elf verschillende locaties verspreid door de stad. Naast de poppodia als Dynamo en de Effenaar kan de bezoeker ook in kroegen zoals de Rozenknop en Altstadt, maar ook in het atelier van Piet Hein Eek en op het NRE Terrein, een show meepikken.

Met een DDW Festival ticket kan je naast de DDW ook het DDW Music Festival bezoeken. Ticket zijn beschikbaar vanaf 5 september. Tot 17 september zijn er Early Bird tickets verkrijgbaar en ook gelden er speciale tarieven voor studenten. Voor de DDW Music Specials moet extra betaald worden. Meer informatie over tickets en de programmering is te vinden op de DDW Music site.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12