Ezra Koenig van Vampire Weekend komt met nieuwe anime serie

En hoe zit het dan met het nieuwe album?

De serie Neo Yokio gaat over de de beste stad van de wereld. Althans, als we de trailer moeten geloven. Kaz Kaan (met de stem van Jaden Smith) beleeft diverse avonturen in de door Wes Anderson geïnspireerde wereld. Animefans kunnen hun hart ophalen door de tientallen knipogen naar andere anime-series die in Neo Yokio te zien zijn. Onder andere Jude Law, Steve Buscemi en Jason Schwartzman verlenen hun stem en zo vormt er zich een grote sterrencast rondom deze nieuwe tekenfilmserie.

Ezra Koenig is zichzelf dus flink aan het ontwikkelen op creatief gebied, maar van Vampire Weekend is er schijnbaar ook nieuw werk op komst.

Het vierde album - met als werktitel Mitsubishi Macchiato - wijkt af van het uit 2013 verschenen album Modern Vampires of the City. De ietwat sombere thema's gaan vervangen worden door een album wat zich focust op de elementen van de lente, als we de frontman moeten geloven.

Wanneer Mitsubishi Macchiato (of hoe het album ook gaat heten) in de winkel ligt is nog niet duidelijk, maar Neo Yokio is in ieder geval vanaf vandaag te zien op Netflix.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12