steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Arnhemse hiphop –en afrobeatformatie Mr. Weazley lanceert interactieve liveshow

17 november in poppodium Luxor Live

Een jaar na de oprichting is de de Arnhemse hiphop –en afrobeatformatie Mr. Weazley - deelnemer aan de Popronde 2018 - nu al een graag geziene festivalact. Een nieuwe liveshow vol innovaties staat klaar voor lancering op 17 november. ‘We speelden op Oerol, Kwaku, Zwarte Cross en op Innovate. Hier ontwikkelden we live met interaction designers Juul Koene en Merel Raven een supervette interactieve LED backdrop die reageert op onze muziek’, aldus zanger Benjamin Thode. 

Poppodium Luxor Live gelooft in de liveshows van de band en biedt een ontwikkelingsbeurs aan. In Luxor Live Labs, het programma waarin muzikaal toptalent een kwaliteitsinjectie krijgt, werkt de band samen met interaction designers Merel Raven en Juul Koene. ‘We zochten naar een visueel middel om de energieke liveshows van Mr. Weazley nog vetter te maken, dat is absoluut gelukt’, aldus Merel Raven.

Op 17 november presenteert Mr. Weazley tevens de nieuwe single ‘5 minutes’ en in de aanloop naar de releaseparty verschijnt de videoclip. De eerste video had Lissabon als decor, voor '5 minutes' toog de band naar Berlijn. In thuisstad Arnhem vieren ze de release. ‘Onze bakermat is erg belangrijk voor ons, met support en liefde vanuit hier knallen we met vertrouwen full blast de wereld in’, aldus gitarist Andrej Bragin. Kaarten voor de releaseparty zijn verkrijgbaar via www.luxorlive.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland