3voor12 Gelderland

Nieuw platform PLANK Arnhem steunt zichtbaarheid en netwerk binnen de Arnhemse popscene

Aftrap op 10 september met Plankgas #1: DIY Boekingen - Hoe regel ik mijn eigen shows

PLANK Arnhem is een nieuw platform voor álle popmuziekstromingen in Arnhem. PLANK laat zien wat er gebeurt, deelt nieuws en handige tips, organiseert events en zorgt voor verbinding binnen de bloeiende Arnhemse scene.

PLANK Arnhem gaat voor connectie en zichtbaarheid tussen muzikanten en alle andere actievelingen in onze popscene. Het biedt actualiteit, events, informatie en aandacht voor alle soorten popmuziekstromingen in Arnhem. Dit draagt bij aan een gezonder Arnhems popklimaat: de muzikanten, DJ's, studio's, organisatoren, podia, muziekmedia, creatievelingen en uiteraard: de muziekliefhebbers.

PLANK Arnhem is geen promotietool of agenda, maar focust op aanbod, inhoud, helderheid en achtergrond van alle popstijlen die Arnhem herbergt: van punk tot dance, van hip-hop tot metal, van indierock tot reggae. En zoveel meer.

Waarom?
Er is veel talent en een goede energie in Arnhem. En er is ook veel mogelijk, méér dan dat je ziet. Hierdoor blijven kansen onbenut en blijven mooie initiatieven onderbelicht. Door het betrekken en samenbrengen van iedereen die deel uitmaakt van het popklimaat, ontstaan ideeën, nieuwe initiatieven en meer aandacht. 

Hoe?
PLANK Arnhem brengt de lokale popwereld in beeld met items over muzikanten, events, opnamestudio's, podia en interessante nieuwtjes.
Verder checken we creatieve crossovers, regelen we lokale netwerkmeetings, inhoudelijke kennisavonden en nuttige artikelen over bijvoorbeeld social media, subsidies of andere onderwerpen kennis vergroten en ambities steunen.

Onder de noemer Plankgas #1: DIY Boekingen - Hoe regel ik mijn eigen shows is er een eerste netwerk- en kennismeeting op dinsdag 10 september 2019 in Luxor Live. Deze eerste meeting gaat over het verbeteren van je boekingsskills: vanaf 20 uur kun je in gesprek met programmeurs van o.a. de Zwarte Cross, Luxor Live, Willemeen, Mañana Mañana en diverse Arnhemse podia en festivals. Van Check het Facebook evenement voor meer informatie en details.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12