3voor12 Utrecht

Jarig Geinbeat maakt programma bekend

Zilveren jubileum wordt gevierd met o.a. Spinvis en VALENTINO.

Alweer bijna vijfentwintig jaar geleden is het dat Geinbeat voor het eerst werd georganiseerd. In juli dit jaar tikt het Nieuwegeinse festival een zilveren jubileum aan en dat wordt gevierd met een swingend programma, wederom bij de Galecopperzoom. Het AkoestiCafé zorgt voor een tweede podium.

De hoofdact van de middag is de Nieuwegeinse taalkunstenaar Spinvis. Daarnaast komen ook VALENTINO., winnaar van de Utrechtse Popprijs, en A Beautiful Lie, winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein, langs. Later kun je op het Geinbeat-podium ook Money And The Man (bluesrock), The Cinema Escape (electropop), INU INU (dream/synthpop), Blackbox Red (noise) en het piepjonge Impulsix zien spelen. Het programma voor het AkoestiCafé-podium wordt later bekendgemaakt.

“We zijn ontzettend trots dat we dit jaar weer zo’n mooi programma hebben kunnen samenstellen”, zegt Karin Ansing van de Geinbeat organisatie. “We bestaan dit jaar vijfentwintig jaar endan wil je iets moois neerzetten.”

Op www.geinbeat.nl zal meer informatie en te zijner tijd het volledige programma te vinden zijn. Toegang voor Geinbeat 2019 is gratis.

Te zien: Geinbeat, zaterdag 13 juli 2019 @ De Middengaarde, Nieuwegein

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12