Cartiez staat op Noorderslag

Ook surfrockband MOOON aangekondigd voor Gronings festival

Cartiez, de maker van het meest eigenzinnige Nederlandse hiphop-album van het jaar, staat volgend jaar op Noorderslag. Vanochtend verraste 3FM-dj Domien Verschuuren hem met de aankondiging toen de rapper te gast was in Domien's ochtendshow.

Vorig jaar ontving Cartiez op Noorderslag nog de Popprijs met hiphopcollectief New Wave. Op de aankomende editie mag hij er werk van zijn pas uitgekomen solo-album De Wereld is Gelogen komen spelen. Over dat kleurrijke album sprak hij onlangs uitgebreid met 3voor12, dat interview lees je hier

De drie mannen van Brabantse psychedelische garagerockband MOOON maakten ook bekend dat ze op Noorderslag staan. Ze bevestigden het nieuws toen ze te gast waren in De Wereld Draait Door. Het trio speelde laatst nog een sessie in 3voor12 Radio die je hier kunt terugkijken.

ESNS vindt plaats van 17 tot en met 20 januari 2018 in Groningen. Noorderslag, de festivaldag in de Oosterpoort met alleen maar Nederlandse acts, is de laatste dag van het festival. Meer ESNS? Check ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12