3voor12 Gelderland

Volg zaterdag 7 december live de Popsport Live Sessions

Livestream via Facebook

Aanstaande zaterdag 7 december vinden de Popsport Live Sessions plaats in De Basis, Nijmegen. Dit is de afsluiter van het landelijke Popsport traject 2019.

Tijdens Popsport Live Sessions gaan alle Popsport NL deelnemers de studio in om één live nummer op te nemen mét videoclip. De studio van De Basis wordt deze dag omgebouwd tot een intieme live setting. Naast de live recording is er een uitgebreid programma, waarbij de muzikanten allerlei workshops/sessies krijgen van de Popsport NL coaches.

Livestream via Facebook
De Popsport Live Sessions zijn in een besloten setting, maar dit jaar kun je ook vanaf de bank meekijken via een livestream. Deze stream laat zien hoe alle deelnemers een live recording opnemen en wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Dus tune in via Facebook en geniet mee.

Popsport 2020
Aanmelden voor Popsport 2020 kan weer. Popsport is het coachingsprogramma voor muzikanten in heel Nederland die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich weer aanmelden voor Popsport 2020 via www.popsport.nl/aanmelden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12