steun 3voor12

Luister terug: 3voor12 Radio

The Twilight Sad live en Jon Hopkins in de DJ Shortlist

Zin om vanavond uit te gaan? Misschien is het in dat specifieke geval beter om vanavond niet te luisteren naar onze livegasten. The Twilight Sad maakt - zoals hun naam al doet vermoeden - ronduit miserable muziek. Wel hele mooie, hoor. De Schotten behoren dan ook tot de crème de la crème van de Britse postrock. Volgende week staan ze in Paradiso en volgend jaar komen ze met een nieuw album, nu geven ze vast een voorproefje in 3voor12 Radio. Geschikt voor fans van The National, Biffy Clyro en Joy Division. 

Meer fan van elektronisch werk? Blijf dan hangen voor een nieuwe DJ Shortlist, met niemand minder dan grootmeester Jon Hopkins. We spraken hem tijdens ADE over zijn favoriete nieuwe release, de plaat die hij meeneemt naar elke dj-set én de muziek waarop-ie het allerliefst mediteert.

Echt tot rust komen zit er vanavond in ieder geval niet in, want de telefoon staat ook nog roodgloeiend. We bellen met Nana Adjoa - die nét een nieuwe EP uit heeft - over haar Song van het Jaar en met onze eigen redacteur Ralph-Hermen Huiskamp over de eerste dag van het Utrechtse avant-garde festival Le Guess Who?. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk