steun 3voor12
3voor12 Zeeland

Mee flaneren met Intergalactic Lovers

Rumoer vanuit de zaal overstemt voorprogramma Ian Clement

Eind september 2017 zag het derde album ‘Exhale’ van Intergalactic Lovers het levenslicht. Een tour door Europa volgde, waaronder al eerder het Goese ’t Beest. Ruim een jaar later is de Belgische band nog steeds op tournee en laten ze vanavond het Middelburgse publiek in De Spot zien wat ze kunnen.

Voordat het zover is, staat Ian Clement al klaar op de bühne in De Spot. Ian Clement zou je kunnen kennen als frontman van Wallace Vanborn, maar doet het als singer-songwriter niet onverdienstelijk. Helaas weet het rumoerige publiek zijn rauwe gitaarsound en zachte zuivere stem te overstemmen. Hierdoor mist duidelijk de klik en dat is jammer.

Het rumoer zakt naar een lager niveau als de eerste akkoorden van Intergalactic Lovers klinken. Het is direct even inkomen met een blokje van drie nummers van het nieuwste album. Al wordt daar snel verandering in gebracht met goude ouwen als ‘Shewolff’ en ‘No Regrets’. En daar is hét gevoel van herkenning weer terug. Zangeres Lara Chedraoui zingt loepzuiver en flaneert als een gymnaste met soepele heupen over het podium. Beeldend vertolkt ze haar teksten, begeleidt door een viertal topmuzikanten met ieder hun eigen kracht in de performances. Dat het album ‘Exhale’ nog niet helemaal lekker valt, is eigenlijk een klein puntje van het geheel. Dit valt weg door het geheel van het optreden. Intergalactic Lovers groeit stug door, heeft er nog steeds lol in en straalt dit uit tijdens het spelen. Ze weten het publiek het hele concert te vermaken. Wie nog niet is overtuigt, is dat na vanavond wel. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland