3voor12 Leiden

Werfpop 2019 line-up compleet

Bereid je voor met het blokkenschema

Volgende week zondag is het weer zover! Met een vol programma dat ieders smaak zal kunnen bekoren belooft de 38e Werfpop weer een prachtige editie te worden. Het blokkenschema staat online en vertoont weinig overlap, dus meer mogelijkheid om de diverse acts te zien.

De Ierse rockband Therapy? is een van de headliners. Met het in september uitgekomen album ‘Cleave’ en het 30-jarig jubileum gooit de band nog steeds hoge ogen. Werfpop heeft ze als enig Nederlands festival deze zomer vastgelegd.

De Groningse NOISIA dj set zijn een wereldwijde autoriteit op het gebied van drum & bass. Blackmetal gospelband Zeal & Ardor geeft een goed beeld van hoe Afro-Amerikaanse muziek geklonken zou hebben als er een opstand was geweest tegen het Christendom. En Edison-winnares Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen.

De volledige line-up van Werfpop editie 38 bestaat uit Baskar, Hollie Cook, Lifecycle, LilithMonomyth, NikoNOISIA dj setPloegendienstRey Tranquilo, Therapy?, Tusky, Wende, Zeal & Ardor en Zuco 103.

Ook dit jaar is er op het Silent Stage van alles te beleven. Van Silent Yoga tot Silent Schilderen met Bob Ross, dj's Martial Ard (Rebels), Tommi (Melkweg, Yallah Yallah) en Ed Rock (Welcome to the Village, Oerol) draaien tijdens hun strakke sets onder meer reggae, hiphop, punk, tropical beats, rock ‘n’ roll, speeddabke en pop. En als je zelf je kans wilt grijpen om te laten zien wat je kunt, dan kan je bij de dames van de Club van Lelijke Kinderen terecht bij de allereerste Silent Karaoke van Nederland, voor én met jou.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12