3voor12 Noord-Holland

Een vette hap en nog vettere muziek

Patat Met: Yip Roc, TAPE TOY en LOVE COUPLE

Vrijdag 8 februari is het tijd voor de volgende editie van Patat Met in De Vorstin in Hilversum. Het evenement waarbij je niet alleen wordt getrakteerd op een patatje met en een drankje, maar ook nog eens op drie vette, opkomende bands.

Zo zal het Amsterdamse Yip Roc daar het podium gaan betreden. Deze alternatieve punkers zorgen met heerlijke riffs en strakke ritmes voor een enthousiaste sfeer. Frontman Jorn ten Ham is in ieder geval overtuigd van hun muziek. Hij heeft namelijk de bandnaam op zijn schenen getatoeëerd staan.

Daarna gaan we springen met de energie van het onstuimige TAPE TOY. Dit jonge collectief doet lekker zijn eigen ding en maakt erg energieke muziek met harde gitaren, plotselinge wendingen en teksten die dagen in je hoofd blijven zitten.

En als dat nog niet genoeg muziek was, hebben we ook nog de eigenzinnige creaties van LOVE COUPLE. Een band die zeker niet voor een genre te vangen is. Met invloeden van indie, wave en electro, veel bas, funky arcadebliepjes en een zangeres-drummer duo op de vocalen, maakt het kwartet van Love Couple de avond helemaal af.

Meer info? Klik hier!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12