3voor12 Gelderland

Herman Brood Academie on Tour, met o.a. Nijmeegse band Taveneer

17 februari in Gigant Apeldoorn

Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor jonge talenten van de Utrechtse school. Bands als Rondé, Emil Landman en Mister en Mississippi hebben hun roots liggen op de academie. Alle opleidingen van de Herman Brood Academie komen tijdens de tour aan bod.

De line- up van de 18e editie is bekend. Op 17 februari staan in Gigant Apeldoorn de Nijmeegse band Taveneer, de Amsterdamse band Letric Letric en het Zwolse Magnetic Spacemen. Entree is gratis. Andere data zijn in o.a. Paradiso Amsterdam en Mezz Breda.

Taveneer
Sinds er afgelopen jaar een wissel van de wacht plaatsvond op de bas, blaakt de Nijmeegse formatie Taveneer van de energie. Donkere, door sci-fi geïnspireerde teksten in een aanstekelijk vrolijke jangly-indie vorm.

Letric Letric
Letric Letric komt uit Amsterdam. Met hun zwevende synths, strakke drums en mystieke melodieën maken ze indie-rock met een kosmisch randje.

Magnetic Spacemen
Is een 4 koppige band uit Zwolle (en omstreken). Een combinatie van opgefokte garage, klamme surfpunk en melodieuze, korrelige rock & roll.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12