3voor12 Gelderland

Nieuwe release: Eva Lima - Crown

Zangeres kleurt goud in haar videoclip

Eva Lima - winnaar van Beste zangeres van You've Got Talent Epe in januari 2020 - kleurt goud in haar videoclip 'Crown'. Lima is een 23-jarige zangeres die op het ArtEZ conservatorium in het derde jaar zit. Haar muziek is een mix van moderne pop, elektronische muziek en house. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft Oekraïense ouders.

Het goud staat voor haar symbool voor o.a. waarde. "Het nummer ‘Crown’ heb ik geschreven om mezelf te versterken en te waarderen. Ik hoop hiermee andere mensen ook te kunnen inspireren om hun eigenwaarde te herkennen, want ik geloof dat iedereen bijzonder is, dus laat ons dat samen vieren in plaats van elkaar te veroordelen.’"

Tijdens de videoopname voor ‘Crown’ liet Eva zich goud inkleuren. Het goud staat voor haar symbool voor duurheid en waarde. "Als ik het nummer nu zing, dan denk ik aan de videoshoot terug en merk dat ik mezelf meer begin te waarderen. Je hebt toch wel lef nodig om jezelf alleen met gouden kleur op je huid voor de camera te laten zien, ik persoonlijk vond het geweldig’.

Omdat Eva meer nummers heeft geschreven over onder andere zelfwaarde, hoop, verandering en ook liefde, heeft ze de #evalimafriday bedacht. Elke vrijdag brengt ze een nieuw nummer uit waarin ze mensen kracht wil geven en ze mee wil nemen op haar zoektocht naar geluk.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12