3voor12 Den Haag

Parkpop 2018: Icarius

Icarius eindelijk op podium van Parkpop

Eindelijk spelen de jongens van Icarius op Parkpop, het festival dat de Hagenezen eerder altijd zelf bezochten. Icarius begint melodieus maar krachtig. Tweede zanger Lucas Fokkema mist in het begin helaas wat pit in zijn stem. Lucas compenseert dit wel door zijn energieke optreden. 

Opvallend is een cartoonesk intermezzo van een circusdeuntje, gevolgd door een oorverdovende solo, zo eentje waarbij je de bas door je heen voelt trillen. Bij het derde nummer, ‘This is War’, staan al aardig wat mensen op het grasveld. Een enkeling staat trots met een Icarius t-shirt. Hier laat Lukas Fokkema horen wat hij met zijn stem kan en schreeuwt en grunt hij de longen uit zijn lijf.

Het laatste nummer begint de band heel misleidend met een reggae beat, waardoor wat toeschouwers verward om zich heen kijken. Het eindigt met een flinke dosis speedmetal, waarbij zanger Nick Oorschot tegen het hek staat om de moshpit aan te moedigen. 

Het moment: Bij één van de laatste nummers loopt Lukas Fokkema tegen de hand van de leadzanger, waardoor hij bijna van het podium valt. Gelukkig kunnen ze er beiden om lachen.  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12