steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Jubilerend Oranjepop maakt line-up 2019 bekend

Win kaarten voor het festival 27 april in het Nijmeegse Hunnerpark!

Oranjepop, de aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, heeft de complete line-up voor het festival op zaterdag 27 april bekend gemaakt. Naast Thomas Azier, JOHAN, Pip Blom en Brutus komen ook Tusky, Tape Toy, Naaz, Cassia, Habitants, The Grand East, Bobby Oroza en Jay-Way naar het Hunnerpark.

Winactie
3voor12 Gelderland mag 2x2 toegangskaarten weggeven voor Oranjepop. Wat moet je daar voor doen? Niet veel! Slechts deze vraag beantwoorden: Waar werd de allereerste editie van Oranjepop (toen nog onder een andere naam) georganiseerd? Stuur je antwoord vóór 13 april 2019 naar info3voor12gelderland@gmail.com en maak kans op kaarten!

Oranjepop 2019
De muzikale trip op Oranjepop begint met dromerige speelse 80’s sound van de Nijmeegse band Habitants. JOHAN komt met een nieuw album en ook The Grand East popelt om hun nieuwe album te laten horen. Tusky brengt een dosis vol liefde mee en ook de vrolijke ingrediënten en harde gitaren van Tape Toy zorgen voor een eigenwijze wending in deze muzikale reis. Brutus zorgt voor een complete aardverschuiving met hun punk en Pip Blom brengt aanstekelijke indiepop.

Naast snoeiharde gitaren zijn er op Oranjepop ook mogelijkheden om de heupen los te gooien met rapper Jay-Way en het calypso-geluid van Cassia. Naaz zorgt met haar geproduceerde slaapkamerpop voor een beetje rust in de tent. De Finse Bobby Oroza is nu al een klassieker onder de lowrider en soul collectorscene. Thomas Azier sluit met zijn mix van techno, industrial en jaren tachtig wave Oranjepop 2019 af.

Oranjepop is jarig
Oranjepop viert dit jaar haar 20ste verjaardag. Oranjepop zag in 1999 het levenslicht en vestigde zich op onder andere het Julianaplein, Mariënburgplein en Hessenberg. Sinds 2007 heeft Oranjepop haar thuisbasis in het Hunnerpark. Tickets voor Oranjepop zijn verkrijgbaar aan de deur voor €7,50. Er is geen voorverkoop. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland