3voor12 Gelderland

Drift Festival is verplaatst naar 2021

Gezondheids- en veiligheidsrisico’s te groot voor editie in 2020

Het Drift Festival - dat dit jaar zijn 10e verjaardag zou vieren van 11 t/m 13 juni 2020 bij De Vasim in Nijmegen - gaat dit jaar niet door. De organisatie meldt op haar website het onverantwoord te vinden om het festival door te laten gaan met het oog op de aangescherpte COVID-19-maatregelen. De tiende verjaardag van Drift Festival wordt daarom doorgeschoven naar 10 t/m 12 juni 2021.

'Het doet pijn, maar helaas zien we ons vanwege de afgelopen maandag aangekondigde en aangescherpte COVID-19-maatregelen genoodzaakt om Drift Festival 2020 te verplaatsen. We vinden het voor jullie als bezoekers, alle mensen met wie we samenwerken en onszelf onverantwoord om het festival – een samenkomst met meer dan 10.000 mensen – door te laten gaan zoals gepland. De gezondheids- en veiligheidsrisico’s zijn daar te groot voor. De tiende verjaardag van Drift Festival wordt daarom doorgeschoven naar 10 t/m 12 juni 2021.

Alle verkochte tickets blijven geldig op de overeenkomende dag volgend jaar; vrijdagtickets zijn geldig op vrijdag, zaterdagtickets op zaterdag. Als je je ticket bewaart voor de nieuwe editie, krijg je de eerste twee drankmuntjes van ons. In het geval dat je er niet bij kunt zijn, kun je vanaf maart 2021 een refund aanvragen. Ticketkopers krijgen hierover zo snel mogelijk een mail met meer informatie.'

> Volledig statement op de website

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12