3voor12 Leiden

Out Of Skin - tussen de koeien

Een tweede tourverslagje

Woensdagavond 20 juni begon Out Of Skin aan hun minitour. Hoe ze de Duitse storm overleefden lees je in het eerste verslag.

Zaterdagmorgen. Dresden is een prachtige stad vol verborgen binnentuinen; achter elke straat is er wel één te vinden. Out Of Skin zou hier heel graag terugkomen voor optredens, maar nu moeten ze weer de bus in. Naar Diepenheim (Overijssel), voor de laatste Moo Sessions van dit jaar. Geïnteresseerden uit verschillende dorpen komen naar De Woeste Wieven; een knusse plek voor overnachtingen, eten en dus optredens!

Out Of Skin probeert 'Leave you for a while' op het publiek uit met een verlengd refrein, waarbij ze uitnodigd worden om mee te zingen. Dit werkt heel mooi. Zelfs in de bridge van het nummer blijven ze doorzingen. Past perfect! (*knipoog* naar The Stream)

Tijdens de logeerpartij bij organisator Kirsten Kleinfeld worden interessante gesprekken gevoerd over psychische stoornissen. Om de volgende morgen tussen de koeien wakker te worden. Moooooo! Op naar de volgende Moo Session, in Rutten (Flevoland). Daar spelen ze in het atelier van Rolina Nell en Paul Giesen: Het Tijdelijk Verblijf. In de ruimte ernaast wordt diezelfde middag een kunstwerk van Wouter Sibum onthuld. Afgelopen week verbleef hij bij Rolina en Paul en heeft een meerdijk nagebouwd.

En dan, terug naar de Nieuwplaatz... Ook weer leuk, maar ze willen graag een volgende, langere tour!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12