steun 3voor12
3voor12 Rotterdam

Inschrijven voor Grote Prijs van Dordt verlengd tot 15 oktober

Wil jij optreden op Wantijpop 2019 of studiotijd en een professionele fotoshoot winnen? Meld je dan nu aan!

De inschrijving voor de Grote Prijs van Dordt (wat eerst Band Boost heette) is verlengd tot 15 oktober. Als je het bericht van vorige week hebt gemist zetten we nog even op een rijtje wanneer je je in kan schrijven en waarom je dat moet doen.

Band Boost = Grote Prijs van Dordt
De bandcompetitie Band Boost heet tegenwoordig de Grote Prijs van Dordt en daarmee is er ook een nieuwe discipline toegevoegd: DJ-producer.
Dat betekent dat er het komende seizoen twee muzikantencompetities gaan plaatsvinden in de Popcentrale en het Energiehuis te Dordrecht.

De laatste editie van de Band Boost werd gewonnen door metalband The Great Hurricane Escape (lees hier het interview met ze) en zij wonnen daarmee onder andere een optreden op Wantijpop. Een van de grootste Dordtse festivals. Zij spelen 5 januari 2019 ook op een speciale Grote Prijs van Dordt Showcase in de Power Stage van Bibelot, samen met tweede prijswinnaar No More Heroes uit Zwijndrecht.

Inschrijfcriteria
- De meerderheid van de band/producer woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
-  De band/producer kan 20 minuten aan eigen werk spelen.
- Er wordt op het podium live gespeeld/gemixt.
- De band/producer heeft audio opnames van minimaal drie nummers beschikbaar.

Prijzen bestaan onder meer uit:

- optreden op Wantijpop 2019

- studiotijd

- een professionele fotoshoot

Genoeg reden om je in te schrijven dus. Ben jij een DJ/producer en wil je graag laten horen wat je in huis hebt? Of ben jij een band en durf je de competitie aan te gaan? Ga dan naar https://www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt voor meer informatie en schrijf je in.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam