steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Popronde Arnhem 2018 maakt zich op voor nieuwe editie

Vrijdag 26 oktober: 49 acts op 22 locaties en bijzondere acties

Nog een paar dagen en dan is het weer zover: Popronde Arnhem. Vrijdag 26 oktober 2018 presenteren - verspreid door het centrum van Arnhem - 49 acts zich op 22 locaties die gratis toegankelijk zijn. Met Edwin Balduk, coördinator van Popronde Arnhem, kijken we vooruit op het festival.

Nieuwe locaties
"Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent”, aldus Balduk. Dit jaar verwelkomt Popronde Arnhem veel nieuwe locaties. Zo is Kroese Records (i.s.m. Popcentrum Jacobiberg) een locatie die meedraait in het avondprogramma. "Nieuw zijn verder: Café Vrijdag, Strafwerk Koffie en Tattoos, Coehoorn Centraal (i.s.m. Stella By Starlight), Focus Filmtheater, Willemeen, MeeM Eten en Drinken, Soundtrek, BOKA Oude Kraan en Activiteitencentrum Het College." Laatstgenoemde locatie is de plek waar mensen dit jaar terecht kunnen voor previews van Jasper Mook (13:30 uur), Jon-Lewis Cabot (14:15 uur) en Snow Coats (15:00 uur).

Unieke acties
Wat naast de nieuwe locaties ook opvalt, zijn de acties die zowel vanuit de organisatie als de acts zelf worden gerealiseerd. "Zo is de Nijmeegse band Juneville op zoek naar een zangeres die tijdens het optreden in Kroese een nummer meezingt (mailen daarvoor kan nog steeds naar info@juneville.nl).” Daarnaast zorgt ook de band Ziggy Splynt voor een bijzondere show. “Tijdens Popronde Arnhem organiseren zij de single-releaseparty van het nummer ‘Army of Falk’ in the Move. Ze hebben beloofd groots uit te pakken, maar wat daar precies mee bedoeld wordt blijft nog even geheim.”

De meest bijzondere actie komt echter op naam van Strafwerk Koffie en Tattoos: ze geven namelijk tijdens Popronde Arnhem een gratis tatoeage weg die wordt gezet tijdens het optreden van rockduo Boskat. “Mensen hebben nog tot 24 oktober om een songtekst (van maximaal een zin) op te geven via de Facebookpagina van Popronde Arnhem, waarbij de winnaar deze tekst tijdens een optreden op zijn of haar lichaam vereeuwigd krijgt."  

Voor meer informatie over de Popronde Arnhem:https://www.popronde.nl/steden/arnhem

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland