3voor12 Rotterdam

On Track Agency brengt 'The Sound of Rotterdam' naar Grasnapolsky 2020

Vrijdag 6 maart in Groningen met Het Gezelschap, David Vunk, Froukje, Kay Slice, Jo Goes Hunting en Alberta Balsam. Met hulp van Popunie

Het begin van het festivalseizoen in Nederland is op Grasnapolsky van 6 tot en met 8 maart in De Toekomst in Scheemda (Groningen!). Het Rotterdamse podium van On Track agency (De Likt, Het Gezelschap, Dwayne Franklin & Daddy Jacob, Eendracht Festival, Festival Downtown en meer) begon ooit als een niet geplande after op een bungalow. Het groeide in drie edities uit tot een nachtelijk, onaangekondigd feest in een pop-up dome op het bungalowpark in 2018. Vorig jaar hostte het agency voor de eerste keer een volledige eigen stage binnen het officiële programma van Grasnapolsky waar de vloer letterlijk kapot gedanst werd. In 2020 is er een nog een grotere zaal met. En nog altijd, is de programmering 100% Rotterdams. Met op volgorde van spelen (zie blokkenschema): 

Op de zaterdag speelt De Likt (met Jordy de burgemeester van Grasnapolsky met Jordy's Kopstoot bar op een geheime locatie. Ze gaan veel nieuwe nummers gaan laten horen). Zondag spelen Neighbours Burning Neighbours (bevestigd voor Motel Mozaique 2020 en gedraaid door KEXP) en RTV Rijnmond redacteur Laurens Collee. 

Grasnapolsky mag met recht een van dé early-adaptor festivals van Nederland genoemd worden. Al jaren slaagt het festival er in om in een bijzondere setting de grote muziek acts van Nederland als eerste te presenteren. Het is meer dan een simpel muziek festival met een sterke programmering. Het idee van Grasnapolsky in een notendop: een festival dat de verhalen van de plek en de omgeving waar het huist vertelt en uitdiept. Met muziek, kunst, voedsel en dat liefst op een zo duurzaam mogelijke manier.

De On Tack Stage op Grasnapolsky wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Live. Popunie Live is een concept dat in 2013 door de Popunie is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici naar de hogere regionen. Deze acts staan mede via Popunie Live op festivals als The Life I Live, Metropolis, Baroeg Open Air en Oerol, maar dus ook op Grasnapolsky!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12