De verrassing van de dag: Stromae heeft een nieuwe track uit

Twee maanden geleden zei hij nog muziek op een laag pitje te zetten

Aan het eind van januari kwam naar buiten dat Stromae zijn muzikale plannen even achter zich schuift en zich volledig op zijn kledinglijn Mosaert gaat storten. Zoals hij eerst krachtige boodschappen in zijn muziek stopte, wil hij die nu in zijn kleurrijke, unisex kleding kwijt. En toch.

Op dezelfde dag dat zijn Repetto x Mosaert-lijn in de verkoop gaat, een samenwerking van Stromae met het Franse schoenenmerk Repetto, is er ook een nieuwe track verschenen. Niet helemaal wat we van de Franstalige artiest verwachtten, want er komt geen enkel woord in voor, terwijl Stromae toch bekend staat als taalvirtuoos. Het nummer is vernoemd naar zijn kledinglijn en lijkt eerder een compositie dan een popliedje, maar heeft wel de kenmerkende beats en sounds van zijn hits.

En dat is niet het enige wat hij aan muziek doet. Stromae werkte ook mee als co-producer en tekstschrijver op de nieuwste single van Vitaa, een Franse zangeres. Peine & Pitié kun je hier luisteren. Met deze kleine muzikale uitstapjes lijkt erop dat hij toch geen afscheid kan nemen van de muziek.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12