Blokkenschema Song van het Jaar Festival online

Ray Fuego als allerlaatste toegevoegd aan de line-up

Het blokkenschema voor het Song van het Jaar Festival 2018 is bekend. Op vrijdag 7 december zenden we vanaf 15.00 uit vanuit TivoliVredenburg en zijn er vanaf 16.30 optredens van liefst twintig verschillende artiesten. Twintig inderdaad, want 3voor12 Award-winnaar en SMIB-leidsman Ray Fuego is op de laatste nipper toegevoegd aan het programma. Hij sluit de Pandora af. Eerder werd al bekend dat Kensington de festivalheadliner is. Alle bevestigde namen vind je hier.

Rond de klok van drie voor twaalf maken we bekend wie de Song van het Jaar wordt en daarmee de opvolger wordt van Arcade Fire, dat de prijs vorig jaar in de wacht sleepte met 'Everything Now'. Als de confettikanonnen tot rust zijn gekomen, gaat het feest tot in de kleine uurtjes door, bijvoorbeeld met de afterparty van FOMO in de Pandora.

Het Song van het Jaar Festival vindt op vrijdag 7 december vanaf 15.00 plaats in TivoliVredenburg. Het Song van het Jaar Festival is een programma van de VPRO. Wil je de opnames van onze uitzending bijwonen en daarmee twintig te gekke artiesten live zien? Tickets zijn hier te bestellen

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12