3voor12 Den Haag

Life I Live en Bevrijdingsfestival afgelast

Het is de komende tijd stil op straat

Het zal er aan te komen door de strenge maatregelen die het kabinet aankondigde maar het doet toch pijn: zowel The Life I Live als het Bevrijdingsfestival Den Haag gaan definitief niet door. Dat betekent ook dat ons eigen podium op The Life I Live niet doorgaat.

'In de laatste maand voor THE LIFE I LIVE zouden de puntjes op de I worden gezet. Het loopt dit jaar anders', schrijft de organisatie op zijn website. De organisatie van het bevrijdingsfestival zegt de maatregelen van de overheid te begrijpen - 'er is niets belangrijker dan gezondheid' - maar verdrietig te zijn dat alle mooie plannen niet doorgaan. Dat begrijpen wij dan weer.

We verwachten dat er de komende tijd meer evenementen worden afgelast. Het is niet anders. Maar we houden ons graag vast aan de woorden waarmee de organisatie van The Life I Live zijn bericht afsluit: 'Iedereen die geraakt wordt door de coronacrisis wensen we alle sterkte. Houd je aan de richtlijnen, let op elkaar en hopelijk kunnen we in de toekomst dan weer het leven oppakken zoals we dat gewend waren.' 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12